THE BETTER CHOICE

SELAMAT DATANG KE I RYS STUDIO

Blog I Rys Studio ini adalah kepunyaan Syarikat I Rys Enterprise (JM0558724-P) I Rys Studio ingin memperkenalkan produk-produk daripada syarikat kami. Sila lawati blog-blog di bawah untuk maklumat lebih lanjut. Salam ceria dan selamat berkunjung. Terima Kasih. =)I RYS FABRIK

I Rys Fabrik di dalam laman sesawangnya http://best-cetaktshirt.blogspot.com/menjalankan perniagaan membekalkan t-shirt, uniform korporat/F1, apron, vest, jaket, tuala, wooven bag dan banyak lagi. Perkhidmatan percetakan dan sulaman pada t-shirt turut disediakan mengikut tempahan dengan tawaran harga yang istimewa. Kunjungi link di bawah untuk melihat katalog, projek-projek terbaru I Rys Fabrik dan membuat tempahan =)

I RYS RELOAD

I Rys Reload di dalam laman sesawangnya http://www.topupmurah.com/ atau http://best-topup.blogspot.com/ menjalankan perniagaan berasaskan e-reload (reload menggunakan telefon bimbit) dan menyediakan perkhidmatan pendaftaran agen-agen baru e-reload dengan kadar bayaran permulaan yang amat terendah (serendah RM15) beserta pakej-pakej lain yang amat istimewa. Sila click link di bawah untuk maklumat yang lebih terperinci =)
I RYS CREATIVE

I Rys Creative di dalam laman sesawangnya http://best-creativedesign.blogspot.com/ menjalankan perniagaan dan perkhidmatan merekabentuk logo, banner, kad dan t-shirt mengikut tema yang anda inginkan. Dengan hasil tangan yang kreatif, kami tidak akan mengecewakan anda untuk menghasilkan rekabentuk yang anda mahu. Mari click link di bawah ini untuk butiran lanjut =)

I RYS BAKERY AND CRAFT

I Rys Creative di dalam laman sesawangnya http://best-bakery.blogspot.com/ menjalankan perniagaan dan perkhidmatan membuat pelbagai jenis kek, biskut dan kuih-muih. Selain itu, kami juga menyediakan perkhidmatan kraf senigubahan untuk majlis perkahwinan atau majlis lain. Anda pasti puas hati dengan hasilnya nanti. Pastikan anda melawat link di bawah ini untuk membuat sebarang tempahan =)